Webshop » B.R.U.S.H. 30 / 40

B.R.U.S.H. 30 / 40

Hi, we're B.R.U.S.H.

We willen allemaal glanzend, pluisvrij en gepolijst haar alsof je net van de kapper komt. De professionele haarstylist is handig met föhn en borstel maar de meeste consumenten missen deze vaardigheid en hebben ook nog eens de beperking dat ze hun eigen haar moet doen.
Herken je dit? Dan is deze B.R.U.S.H. warmte borstel de perfecte tool voor jou! Omdat je hem gebruikt op droog haar en hij heel vlug opwarmt ben je ook heel snel klaar.
Ideaal ’s ochtends voor je werk of school maar ook om tussendoor even je haar bij te werken.


Omschrijving:

De B.R.U.S.H. Warmteborstel is de perfecte tool waarmee je prachtige krullen en/of volume in het haar kan creëren. Deze warmteborstel heeft een prachtig all black design met een rubberen handgreep.
De technische onderdelen van de B.RUSH Warmteborstel zijn geïnfusseerd met Keratine, Arganolie en Macadamiaolie. Dit is verwerkt in de aluminium cilinder, je hoeft dit niet bij te vullen.
Als je de warmteborstel 2 keer per dag gebruikt dan heb je langer dan 5 jaar plezier van de B.R.U.S.H. Warmteborstel.

Keratine:
Een natuurlijke lichaamseigen proteïne die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk haar bestaat uit 95% uit keratine, maar door weersinvloeden, hitte van stylingtools en kleuren neemt dit flink af.
De keratine in de B.R.U.S.H. helpt het haar weer zacht en glanzend te maken.

Argan olie:
Het helpt het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf.

Macadamia olie:
Een natuurlijke olie, die niet vettig aanvoelt. Macadamia olie beschermt het haar tegen de zon en voedt daarnaast het haar.

De olien zorgen ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn, met een professionele finish!

De B.R.U.S.H. Warmteborstel 40 mm is perfect voor het stylen van het haar, zoals het creëren van krullen, golven of een volumineus kapsel.
Bovendien zorgt de B.RUSH Warmteborstel voor een prachtig pluisvrij kapsel, omdat de borstel Ionic Technologie bevat.
Dit zorgt ervoor dat de positieve ionen in het haar worden geneutraliseerd, wat resulteert in pluisvrij en glad haar.
De warmteborstel beschikt over een Soft Touch Technology, wat wil zeggen dat de borstel een rubberized coating heeft.
De B.RUSH Warmteborstel wordt geleverd met een GRATIS hittebestendige handschoen, waardoor je prachtige krullen maakt zonder je handen te verbranden!

De B.R.U.S.H. Warmeborstel warmt in slechts 90 seconden op tot 180°C graden en is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes; 40mm en 30mm.

- Keratine, Arganolie en Macadamiaolie
- Warmt snel op tot 180 °C
- Creëert prachtige krullen of golven mét volume
- Pluisvrij, glad en glanzend resultaat
- Lengte snoer: 3 meter

Gebruik:
De B.R.U.S.H. Warmteborstel kan gebruikt worden in droog haar maar wanneer je de föhn techniek goed beheerst, is hij ook te gebruiken op handdoekdroog haar in combinatie met een föhn.
Daarnaast is de B.RUSH Warmteborstel te gebruiken voor diverse kapsels. Je kan de warmteborstel indraaien om er krullen mee te maken, maar je kan de warmteborstel ook bij de haaraanzet gebruiken om zo meer volume in het haar te creëeren.

Resultaat:
De B.R.U.S.H. Warmteborstel zorgt voor een prachtig glanzend, pluisvrij en volumineus kapsel alsof je net van de kapper terugkomt!

Onderhoud:
Maak de warmteborstel regelmatig schoon, dit is hygiënischer en zorgt voor een langere levensduur. Controleer of de stekker uit het stopcontact is en de warmteborstel is afgekoeld. Veeg het vuile gedeelte schoon met een vochtige, zachte doek. Niet schrobben.

Tip:
- Zorg ervoor dat de warmteborstel droog is voordat je hem weer gaat gebruiken.
- Voor een optimaal resultaat laat je de warmteborstel 90 seconden opwarmen.

De B.R.U.S.H. wordt niet online verkocht. U kan hem eerst uit proberen in ons kapsalon, dan kan u zelf ondervinden welk formaat het beste bij u past.