Webshop » Cactus Hairbrush

Cactus Hairbrush

Wij bij Cactus geven we om goed haar. Sterker nog, “We Make Your Hair Amazing”. We zijn dan ook heel blij dat deze firma ons heeft uitgekozen om hun product hier in België te verdelen.

Met bijna 20 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie heeft ons team van experts, top Europese kappers opgeleid: van het stylen van verschillende haartypen tot het perfect aanbrengen van haarproducten.
Het is veilig om te zeggen dat we veel over haar hebben geleerd en weten.

Met enige trots introduceren we ons geavanceerd assortiment toermalijnborstels. Een borstel voor elke vrouw, waardoor we de lat in de schoonheidswereld serieus gaan verhogen.
Of het nu gaat om lang of kort haar, gekruld of steil, dik of fijn, ons assortiment borstels is ontworpen om gemakkelijk door knopen te glijden voor een probleemloze styling.
De Cactus ontwarborstels zijn gemaakt vanuit het praktisch oogpunt en kunnen worden gebruikt op nat of droog haar, thuis of onderweg, voor elke gelegenheid.

Met innovatieve hi-tech verbindingen die haarbreuk gaan elimineren, bevatten onze met toermalijn gecoate borstels, micro-edelstenen die een fascinerende glans produceren, en premium antistatische componenten voor zachte, frizzvrije resultaten.science1  science2  science3  science4  science5

- Microscopische kleine tourmalijn bestanddelen, zorgen voor een onwaarschijnlijke glans.
- De uniek gevormde, geometrisch geplaatste tandjes glijden zeer gemakkelijk door het haar.
- Anti statische componenten voorkomen pluizend haar.
- Ergonomisch ontwerpen, zowel links- als rechtshandigen kunnen de borstels probleemloos gebruiken.
- Extreme UV bescherming zodat uw borstel heel lang er als nieuw blijft uitzien.
- 2 modellen: Barbora (on the go) en Bleo (voor thuis gebruik), in 7 verschillende kleuren te verkrijgen.
- NIET GEBRUIKEN MET HITTEAPPARATEN !!!!!

03      045-cactus

De ultieme combinatie van kwaliteit en stijl. Cactus haarborstels, vullen niet alleen uw levensstijl aan, maar creëren ook mooi & gezond haar.

Onderscheidingen:
- Best of Beauty 2018 by Glamour magazine Russia.