Webshop » Styledry » Coconut & Fig Hair Mask

Coconut & Fig Hair Mask

Dit super haarmasker met kokosolie & Murumuru Butter is voor gezond uitziend, gehydrateerd & glanzend haar.
Het is de must have haarmasker voor de ultieme behandeling thuis. Je haar zal er zijdezacht en glanzend uitzien als nooit tevoren.

Haar- en lichaamsboter worden al tientallen jaren gebruikt om haar en huid te hydrateren.

Cacao- en karitéboter zijn momenteel de best verkopende producten, maar het nieuwe populaire product murumuru-boter zou wel eens snel de overhand kunnen nemen.

Murumuru-boter wordt gemaakt door het rijke, witgele vet te extraheren uit de zaden van Astrocaryum murumuru, een palmboom die inheems is in het regenwoud van het Amazonegebeid.

Deze natuurlijke boter wordt niet alleen vaak gebruikt om huid en haar zachter te maken, maar wordt ook (samen met andere vetten en oliën uit het Amazonegebied) onderzocht als alternatief voor kokosolie en cacaoboter in de keuken.


Cruelty-free

GEBRUIKSAANWIJZING
Verdeel het masker zachtjes door je haar van wortel tot punt. Laat 10 minuten intrekken alvorens uit te spoelen.
En voilà... je bent klaar om te gaan! Gebruik 1-2 keer per week naar behoefte. Alleen voor uitwendig gebruik.


De voordelen van Murumuru boter:

Vermindert pluizig haar

Dankzij zijn vochtinbrengende eigenschappen is murumuruboter een populaire haarverzorgingsbehandeling geworden.

Een gebrek aan vocht kan pluizig haar veroorzaken. De haarschacht bevat een buitenste laag die bekend staat als de cuticula. Wanneer het haar droog is, is de cuticula ruw en zwelt op, wat een pluizig uitzicht veroorzaakt (8Trusted Source, 9Trusted Source).

Murumuru boter heeft een hoog gehalte aan laurinezuur, een vetzuur waarvan is aangetoond dat het doordringt in de haarschacht. Hierdoor wordt vocht beter vastgehouden en wordt de haarschubben verzegeld, wat resulteert in zachter, meer gehydrateerd haar (10Trusted Source).

Bovendien beschermt de boter op natuurlijke wijze tegen beschadiging door de zon, hitte en andere schadelijke stoffen (10Trusted Source).

Breng het haarmasker aan op je haar gedurende 2-3 minuten onder de douche, of gebruik het als een leave-in haarmasker voor de nacht.